Dieet Pro

Dieet Pro eiwitshakes

Veel mensen hebben jarenlang bij hun dieet gelet op de koolhydraten, suikers en vetten die ze binnen krijgen. Het lukt wel om af te vallen maar toch komt het er weer aan, dat laatste beetje wil er niet af of je houdt het niet vol. De meeste mensen vervallen weer terug op hun oude voedingspatroon om vervolgens weer terug bij af te zijn. Dit is heel frustrerend, want de reden is vaak heel simpel…

Je hebt het al die jaren fout gedaan.

Waarom eiwitshakes wel werken

Als je focussed op het niet eten van koolhydraten, suikers en vetten. Wat eet je dan wel? De meeste mensen eten eigenlijk gewoon minder, minder van eerder genoemde voedingsstoffen wat uiteindelijk ook neerkomt op minder calorieën. Terwijl je lichaam wel een hongergevoel afgeeft. Daarom is het zo moeilijk vol te houden.
Wat vaak het probleem is is dat het lichaam juist eiwitten nodig heeft. Dus je hebt gelijk door minder koolhydraten en vetten te eten, maar je moet er wel wat voor in de plaats eten! Hier komen de Dieet Pro eiwitshakes om de hoek kijken. Dieet Pro zijn namelijk eiwitshakes. Eiwitten zijn letterlijk de bouwstoffen van het lichaam en komen in voedsel bijna altijd voor in combinatie met koolhydraten of vetten. Behalve kip, kip en kalkoen bevatten veel eiwitten en weinig vet en koolhydraten. Ander eiwitrijk voedsel bevat altijd wel óf veel koolhydraten óf veel vetten.

Dieet Pro shakes zijn milkshakes zonder vetten, koolhydraten, suikers of aspartaam. Deze shakes bevatten weer wel veel proteïne, ook wel eiwitten genoemd. Dit zorgt ervoor dat je minder snel honger hebt en je kunt deze maaltijdvervangers gebruiken in plaats van een kleine maaltijd. Vervang niet de belangrijke maaltijden van de dag! Een evenwichtige voeding is erg belangrijk voor je gezondheid. Maar je kunt wel tussendoortjes, snacks of een deel van je maaltijd vervangen door een Dieet Pro eiwitshake.

Goedkope Dieet Pro aanbiedingen

Bij Eiwitten.nl kun je de goedkoopste Dieet Pro aanbiedingen krijgen. Je krijgt er namelijk nog eens extra 10% korting op je bestelling. Hiervoor gebruik je de code DP10.


Dieet Pro 1x smaak naar keuze: €29,90
10% extra korting: DP10


Dieet Pro 2x smaak naar keuze + gratis shakebeker: €49,90
10% extra korting: DP10


Dieet Pro 3x smaak naar keuze + gratis shakebeker: €69,95
10% extra korting: DP10